Anti-ageing u stomatologiji

Anti-aging u stomatologiji

Činjenica je da je spoljašnji izgled nešto što je svakom čovjeku veoma važno. Biti zadovoljan svojim izgledom je osnova samopouzdanja i životne energije. U stomatološkoj ordinaciji Dr Konatar možete uraditi sve tretmane lica i tijela koji spadaju u neinvazivne tretmane estetske medicine.

Hijaluronski fileri

Hijaluronski fileri

Hijaluron je supstanca u obliku gela koja se prirodno nalazi u kozi dajuci joj čvrstinu i jedrinu. Nažalost sa godinama ona se troši i stvaraju se bore. Suština tretmana filerima je da nadoknadimo količinu hijaluronake kiseline koja je tokom procesa starenja nestala. Hijaluronskim fierima mogu se popuniti nazolabijalne bore, povećati i oblikovati jagodice, uvećati usne ili popuniti bore na čelu i između obrva. Hijaluronski filer koji se koristi u ordinaciji Dr Konatar je STYLAGE VIVACY I PRINCESS. Tretman je bezbjedan i bezbolan, a rezultat je vidljiv odmah.

Mezoterapija

Mezoterapija

Koncept mezoterapije obuhvata ubrizgavanje aktivnih materija u srednji sloj kože (mezoder), a u zavisnosti od unijetog koktela postižu se razčiti efekti. Mezoterapije se primjenjuju za regeneraciju i revitalizaciju kože na licu, vratu, dekolteu i šakama, čime ona postaje zdravog i mladolikog izgleda, sjajna, jednako elastična i glatka.

Obratite nam se sa povjerenjem

PRP tretman

PRP tretman

PRP – REJUVENACIJA KOŽE FAKTORIMA RASTA IZ PLAZME je tretman koji koristi potencijal sopstvenog organizma u cilju poboljšanja teksture I tonusa kože. Vidno ublažava bore I tragove na koži poput ožiljaka od akni te predstavlja pravo rijesenje za idealan beauty režim u cilju popravke ukupnog stanja kože.

Kako se izvodi tretman?

Krv se sterilnim, unaprijed pripremljenim setom vadi u epruvete. Ni u jednom trenutku krv ne dolazi u kontakt sa vazduhom iz spoljašnje sredine tako da je onemogućena bilo kakva kontaminacija uzorka. Centrifugiranjem se plazma odvaja od krvnih elemenata – ona se jedina uzima za tretman podmlađivanja. Dio ovako dobijene plazme se uzima za podmlađivanje kože odredjene regije, a deo za spravljanje filera kojim se popunjavaju duboke, urezane bore.

Zašto baš PRP?

Starenjem koža gubi sposobnost zadržavanja vlage, sinteze hijaluronske kiseline i što je najvažnije, obnove kolagenih vlakana. Stoga PRP predstavlja najprirodnije riješenje za obnovu svih struktura kože jer stimulacijom resinteze kolagena I pojačavanjem protoka krvi u tretiranim zonama za rezultat daje obnovljenu, jedriju I blistaviju kožu.

3D lifting mezonitima

3D lifting mezonitima

TERAPIJA 3D mezonitima, tj aplikacija finih biorazgradivih niti je impresivna i prestizna neinvazivna kozmetiko-medicinska procedura kojom se savršeno postiže efekat podmlađivanja kože i lifting tkiva. Uvođenjem igle kroz kožu ubacuje se nit koja na mjestu implantacije ostaje 6-9 mjeseci te na taj način aktivira regenerativne procese i mehaničku stimulaciju zarastanja i kontrakcije tkiva. Mezonitima se postize neoperativni lifting lica- uspješno se koriguje problem nazolabijalnih bora, spuštenih obrva, kesica oko očiju, usana, vrata i dekoltea.

Hemijski pilinzi

Hemijski pilinzi

Hemijski piling je terapijska procedura sa veoma širokom paletom indikacija. Koristi se od davnina. Poboljšavaju funkciju kože, umiruju zapaljenske procese, koža se manje masti i podstiču se dublje strukture kože na regeneraciju. Hemijski piling svojim dejstvom aktivira ćelijsku migraciju i ubrzava rekonstrukciju dermisa i tkiva epidermisa, aktivira mikrocirkulaciju, obezbeđujući presudne mikronutritiente na pogođene oblasti.

Dobrodošli u stomatološku ordinaciju dr Konatar

U savremenom i prijatnom ambijentu, uz najnovija saznanja i poslednja dostignuća tehnike, vodimo računa da Vam svo vrijeme tretmana bude što ugodnije i da uz našu pomoć savladate stah od stomatoloških intervencija. Obratite nam se sa povjerenjem!

Radno vrijeme

Poštovani klijenti, stomatološka ordinacija dr Konatar otvorena je u sljedećim terminima:

  • 1000 - 1800
  • po potrebi

Kontaktirajte nas

Prednosti ordinacije dr Konatar

Pogledajte šta nudimo za Vaše oralno zdravlje

Stomatološka ordinacija dr Konatar - Vaš partner za oralno zdravlje!