Naš tim

O nama

Stomatološku ordinaciju dr Konatar osnovao je 2010. godine dr Ninoslav Konatar. Od samog početka njegova zamisao je da se ordinacija širi i da ostvaruje partnerstvo sa ostalim kolegama koji su stručnjaci u svojoj grani stomatologije. Na ovaj način, mi smo za vrlo kratko vrijeme postigli da se naša ordinacija razvije u jednu ozbiljnu ustanovu, dovoljno veliku da pruži usluge hiljadama naših pacijenata. Mi smo tu da Vam sačuvamo osmjeh i potrudićemo se da Vaše povjerenje nikada ne iznevjerimo !

Upoznajte naše stručno osoblje

dr Ninoslav Konatar

doktor stomatologije


Stomatološki fakultet je završio u Beogradu 2005. godine, kada se zajedno sa porodicom doseljava u Doboj. Počinje da radi u Domu zdravlja, i već posle dvije godine uporedo se bavi i privatnim poslom. Definitivno, 2010. godine osniva svoju privatnu ordinaciju. Svoj rad i usavršavanja najviše posvećuje Stomatološkoj protetici, tako da je u poslednjih 10 godina učestvovao na mnogobrojnim kursevima i edukacijama iz oblasti estetske stomatologije u zemlji i inostranstvu.

dr Natalija Konatar

Specijalista dječije i preventivne stomatologije


Stomatološki fakultet završila je u Beogradu 2004. godine, i posle obavljenog staža 2005. godine se doseljava u Doboj. Počinje da radi u Domu zdravlja i 2007. godine odlazi na Kliniku za dječiju i preventivnu stomatologiju u Beogradu, gdje obavlja trogodišnji specijalistički staž. Zvanje specijaliste dobija 2010. godine na Stomatološkom fakultetu u Beogradu. Svoj rad potpuno posvećuje djeci i to je njena najveća ljubav u ovom poslu. Poslednje dvije godine, dr Natalija se bavi i estetskom medicinom, tako da je od 2013. godine sertifikovani ljekar za sve neinvazivne tehnike estetske medicine. Ova usavršavanja je obavila u Beogradu, na jedinoj zvanično priznatoj Estetskoj Akademiji Srbije.

dr Biljana Miljanović

Specijalista ortopedije vilica-ortodont


Stomatološki fakultet je završila u Beogradu 2001. godine i odmah posle završenog staža je počela da radi u Domu zdravlja Doboj. Nakon tri godine odlazi u Novi Sad radi obavljanja specijalističkog staža i zvanje specijaliste ortopedije vilica dobija 2005. godine. Od tada se konstantno usavršava na mnogobrojnim kursevima i kongresima u zemlji i inostranstvu. Godinama je radila kao stručni konsultant u više stomatoloških ordinacija u Doboju i šire, a od 2014. godine ima svoju ordinaciju u sklopu Stomatološke ordinacije dr Konatar.

dr sci Dejan Ćalasan

Specijalista oralne hirurgije


Stomatološki fakultet je završio 2001. godine i odmah nakon toga upisao magistarske studije. Godine 2005. sa odličnom ocjenom završava specijalizaciju i dobija zvanje specijalista oralne hirurgije. Od 2001. godine je asistent pripravnik na Klinici za oralnu hirurgiju Stomatološkog fakulteta u Beogradu. Od 2011. godine asistent je za naučnu oblast Oralna hirurgija, Stomatološka anesteziologija i Oralna implantologija. Dr sci Ćalasan je do sada saopštio 13 radova na skupovima u zemlji i 6 radova na skupovima u inostranstvu a objavio je 2 rada u inostranim stručnim časopisima.

Vesna Popadić

Glavna stomatološka sestra


Vesna je prvobitno završila Gimnaziju, a kasnije prekvalifikaciju za stomatološku sestru- tehničara , i to na nagovor dr Ninoslava koji je u njoj prepoznao svog budućeg glavnog asistenta. Od početka rada naše ordinacije osjeća je kao svoju, i nekada sa pravom kazemo: "mi bez sestre Vesne, ne bi bili mi"! Zadužena je za organizaciju poslovanja Stomatološke ordinacije dr Konatar.

Martina Dušanić

Stomatološka sestra


Srednju školu je zavrsila u Novom Sadu, a prekvalifikaciju za stomatološku sestru u Doboju. Vrlo lako uči i prihvata nova iskustva, tako da se najviše usavršila u radu sa djecom i, kao asistent dr Biljane Miljanović, u ortodonciji. Dio je našeg tima od 2013. godine.

Andrea Sušić

Stomatološka sestra


Srednju medicinsku školu završila je u Doboju 2007. godine, a Ekonomski fakultet, odsjek-menadžment i ekonomija 2012. godine. Bez obzira na visoko obrazovanje, sebe vidi u radu sa pacijentima. Posle završenog pripravničkog staža, gdje je bila vrlo zapažena, odmah se i zaposlila. Stalni član našeg tima je od 2014. godine.

Stručna usavršavanja

Ordinacija dr Konatar pruža stomatološke usluge usklađene sa najvišim europskim normama izvrsnosti. Dobrobit naših pacijenata je naša misija, te uz posjedovanje najkvalitetnije tehnologije dostupne u stomatologiji redovno sudjelujemo na stručnim usavršavanjima u zemlji i inozemstvu.

Pratimo najnovije svjetske tehnologije i metode da bi Vam podarili najljepši osmjeh i osigurali da Vas on krasi cijeloga života.

Dobrodošli u stomatološku ordinaciju dr Konatar

U savremenom i prijatnom ambijentu, uz najnovija saznanja i poslednja dostignuća tehnike, vodimo računa da Vam svo vrijeme tretmana bude što ugodnije i da uz našu pomoć savladate stah od stomatoloških intervencija. Obratite nam se sa povjerenjem!

Radno vrijeme

Poštovani klijenti, stomatološka ordinacija dr Konatar otvorena je u sljedećim terminima:

  • 1000 - 1800
  • po potrebi

Kontaktirajte nas

Prednosti ordinacije dr Konatar

Pogledajte šta nudimo za Vaše oralno zdravlje

Stomatološka ordinacija dr Konatar - Vaš partner za oralno zdravlje!